Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing helemaal afgestemd op jouw woning in Sint-Eloois-Vijve? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Eloois-Vijve staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

open dressing eiland wit

Een dressing op maat in Sint-Eloois-Vijve

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Eloois-Vijve. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

Samen naar een droomdressing

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Sint-Eloois-Vijve er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben: van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Eloois-Vijve nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Sint-Eloois-Vijve

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Eloois-Vijve wordt benut.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Sint-Eloois-Vijve te verwezenlijken.