Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Sint-Denijs? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Sint-Denijs staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Sint-Denijs

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Denijs. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Sint-Denijs, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Sint-Denijs

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Sint-Denijs er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Denijs nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Sint-Denijs

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Denijs te gebruiken.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Denijs te realiseren.