Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Sint-Denijs-Westrem? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Denijs-Westrem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Denijs-Westrem. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressing bruin

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Sint-Denijs-Westrem moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in Sint-Denijs-Westrem

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Sint-Denijs-Westrem te benutten. dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Denijs-Westrem

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Sint-Denijs-Westrem er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Sint-Denijs-Westrem nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Sint-Denijs-Westrem te verwezenlijken.