Droom je van een eigen, praktische dressing die geheel past bij je woning in Sint-Denijs-Westrem? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Sint-Denijs-Westrem staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Sint-Denijs-Westrem

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Sint-Denijs-Westrem. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. dressing bruin

We werken samen aan jouw droomdressing in Sint-Denijs-Westrem

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Sint-Denijs-Westrem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Sint-Denijs-Westrem, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Sint-Denijs-Westrem moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Sint-Denijs-Westrem

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Sint-Denijs-Westrem te gebruiken.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Sint-Denijs-Westrem te verwezenlijken.