Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Sinaai? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Sinaai staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Sinaai

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Sinaai. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Sinaai er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Sinaai als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Sinaai

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Sinaai wordt benut.

dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Sinaai lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Sinaai te realiseren.