Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Schoten? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Schotense woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Schoten

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Schoten er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Schoten, als je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! dressing bruin

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Schotense dressing wordt benut.

Dressing met kwaliteit in Schoten

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Schoten, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Schoten

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Schoten. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Schoten te verwezenlijken.