Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Schendelbeke? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Schendelbeke staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Schendelbeke

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Schendelbeke. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressing bruin

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Schendelbeke er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Schendelbeke nadat je droomdressing is afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Schendelbeke

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Schendelbeke.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Schendelbeke te realiseren.