Droom je van een eigen, praktische dressing die geheel past bij je woning in s-Gravenvoeren? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning in s-Gravenvoeren staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in s-Gravenvoeren

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in s-Gravenvoeren

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in s-Gravenvoeren er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in s-Gravenvoeren nadat je droomdressing is afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in s-Gravenvoeren

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in s-Gravenvoeren.

open dressing schuin dak

Dressings op maat in s-Gravenvoeren

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in s-Gravenvoeren. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in s-Gravenvoeren te verwezenlijken.