Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in S Gravenvoeren? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in S Gravenvoeren

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in S Gravenvoeren. dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in S Gravenvoeren er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in S Gravenvoeren nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in S Gravenvoeren

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in S Gravenvoeren. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak. dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in S Gravenvoeren moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in S Gravenvoeren te verwezenlijken.