Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Ruien? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Ruien

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Ruien, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Ruien

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut.

Een dressing op jouw maat in Ruien

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Ruien. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast wit open deur

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Ruien er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol suggesties zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ruien wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Ruien te verwezenlijken.