Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Ronsele? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Ronsele staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Ronsele

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Ronsele, moet die mooi blijven én lang meegaan. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. open dressing eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Ronsele

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Ronsele er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ronsele wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Ronsele

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Ronsele te gebruiken. dressing eiland koppel

Jouw dressing op maat in Ronsele

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Ronsele. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Ronsele te verwezenlijken.