Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Ronse? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Ronse staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Ronse

Je wil dat een dressingkast in je huis in Ronse lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Ronse

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Ronse er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ronse, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Ronse

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Ronse. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

dressing eiland koppel

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Ronse.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze website een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Ronse te verwezenlijken.