Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Ressegem? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Ressegem

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Ressegem te gebruiken. open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Ressegem

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Ressegem. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? Het is helemaal jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Ressegem er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Ressegem als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Ressegem lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Je laat jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak online of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Ressegem te realiseren.