Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Pulle? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Pulle staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Pulle

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Pulle, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressingkast eiland wit

Een dressing op jouw maat in Pulle

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich om die reden in om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Pulle. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Pulle

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Pulle er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Pulle nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar! open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Pulle

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Pulle.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Pulle te verwezenlijken.