Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Poederlee? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Poederlee te gebruiken. open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Poederlee er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Poederlee. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Poederlee

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Poederlee. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Poederlee lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Poederlee te realiseren.