Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Petegem-aan-de-Schelde? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Petegem-aan-de-Schelde staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Petegem-aan-de-Schelde, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Petegem-aan-de-Schelde

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Petegem-aan-de-Schelde er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Petegem-aan-de-Schelde. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Dressings op maat in Petegem-aan-de-Schelde

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Petegem-aan-de-Schelde. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

open dressing schuin dak

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Petegem-aan-de-Schelde.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Petegem-aan-de-Schelde te verwezenlijken.