Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Petegem-Aan-De-Schelde? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan de volgende adviezen. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Petegem-Aan-De-Schelde wordt benut. open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Petegem-Aan-De-Schelde

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Petegem-Aan-De-Schelde er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Petegem-Aan-De-Schelde, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Petegem-Aan-De-Schelde lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

Een dressing op maat in Petegem-Aan-De-Schelde

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Petegem-Aan-De-Schelde. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Petegem-Aan-De-Schelde te verwezenlijken.