Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Petegem-aan-de-Schelde? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Petegem-aan-de-Schelde staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Petegem-aan-de-Schelde.

dressing bruin

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Petegem-aan-de-Schelde lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

We werken samen aan jouw droomdressing in Petegem-aan-de-Schelde

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Petegem-aan-de-Schelde er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Petegem-aan-de-Schelde als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

open dressing schuin dak

Een dressing op jouw maat in Petegem-aan-de-Schelde

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Petegem-aan-de-Schelde. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Petegem-aan-de-Schelde te verwezenlijken.