Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Pelt? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw Peltse woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Pelt

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende tips. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw Peltse dressing wordt benut. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Pelt

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Pelt er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Pelt als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Pelt, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in Pelt

Een dressing is best persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Pelt. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Pelt te verwezenlijken.