Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Overrepen? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Overrepen staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Overrepen

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Overrepen wordt benut.

dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Overrepen

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Overrepen, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Overrepen

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Overrepen er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Overrepen. En dan is het aan jou: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Overrepen

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Overrepen. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Overrepen te verwezenlijken.