Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Ouwegem? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Ouwegem staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Ouwegem

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Ouwegem te benutten.

open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Ouwegem, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Ouwegem

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Ouwegem er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun designs, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ouwegem, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressing eiland koppel

Een dressing op maat in Ouwegem

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Ouwegem. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze website.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Ouwegem te verwezenlijken.