Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Oud-Turnhout? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw Oud-Turnhoutse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Oud-Turnhout

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Oud-Turnhout. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kleerhangers? De keuze ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Oud-Turnhout

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Oud-Turnhout.

We werken samen aan jouw droomdressing in Oud-Turnhout

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Oud-Turnhout er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Oud-Turnhout nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Oud-Turnhout

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Oud-Turnhout, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Oud-Turnhout te verwezenlijken.