Droom je van een eigen, functionele dressing geheel afgestemd op je woning in Ophasselt? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Ophasselt staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Ophasselt

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Ophasselt er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Ophasselt, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Ophasselt

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets origineels te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Ophasselt. Jij verandert de inrichting naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze site een afspraak.

Dressing met kwaliteit in Ophasselt

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Ophasselt, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

Tips voor een functionele dressing in Ophasselt

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Ophasselt te benutten.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Ophasselt te verwezenlijken.