Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Oostham? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Oostham

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Oostham er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Oostham wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! open dressing eiland wit

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Oostham.

Jouw dressing op maat in Oostham

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets unieks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Oostham. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Oostham lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Oostham te realiseren.