Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Oorbeek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Oorbeek, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing geheel te laten overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Oorbeek

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Oorbeek.

Een dressing op jouw maat in Oorbeek

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Oorbeek. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak. open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Oorbeek

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Oorbeek er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Oorbeek, als je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Oorbeek te realiseren.