Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

dressingkast eiland wit

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je helemaal overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

We werken samen aan jouw droomdressing in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek als jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

open dressing schuin dak

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek te benutten.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek te verwezenlijken.