Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Olen? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw Olense woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw Olense dressing. open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Olen

Een dressingkast in je huis in Olen moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Olen er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Olen, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Olen

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom streeft DM-Line ernaar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Olen. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Olen te realiseren.