Droom je van een eigen, praktische dressing volledig afgestemd op je woning in Nieuwrode? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning in Nieuwrode staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Nieuwrode

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Nieuwrode. Jij wijzigt de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak online. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Nieuwrode

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Nieuwrode er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Nieuwrode als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Nieuwrode

Je wil dat een dressingkast in je huis in Nieuwrode lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Nieuwrode

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Nieuwrode te benutten.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Nieuwrode te realiseren.