Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Nieuwkerken-Waas? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Nieuwkerken-Waas staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Nieuwkerken-Waas

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Nieuwkerken-Waas. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we geheel aan jou over. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Nieuwkerken-Waas

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou daarom een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Nieuwkerken-Waas wordt benut.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Nieuwkerken-Waas er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Nieuwkerken-Waas als jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Nieuwkerken-Waas

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Nieuwkerken-Waas, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Nieuwkerken-Waas te verwezenlijken.