Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Nederokkerzeel? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Nederokkerzeel staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Nederokkerzeel

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Nederokkerzeel. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Nederokkerzeel

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Nederokkerzeel er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Nederokkerzeel, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het aan jou: vullen maar!

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Nederokkerzeel moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in Nederokkerzeel

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Nederokkerzeel wordt benut.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Nederokkerzeel te verwezenlijken.