Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in Nederboelare? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Nederboelare

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Nederboelare. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt helemaal bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Nederboelare

Een dressingkast in je huis in Nederboelare moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Tips voor een functionele dressing in Nederboelare

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten. dressingkast wit open deur

Samen naar een droomdressing

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Nederboelare er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze specialisten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Nederboelare als jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Nederboelare te verwezenlijken.