Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Neder-Over-Heembeek? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Neder-Over-Heembeek staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Neder-Over-Heembeek

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Neder-Over-Heembeek. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Neder-Over-Heembeek

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Neder-Over-Heembeek.

We werken samen aan jouw droomdressing in Neder-Over-Heembeek

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Neder-Over-Heembeek er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experts klaar staan om je te verbazen met hun suggesties, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Neder-Over-Heembeek als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Neder-Over-Heembeek, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Neder-Over-Heembeek te realiseren.