Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Moortsele? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Moortsele staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Moortsele

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Moortsele te gebruiken. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Je wil dat een dressingkast in je huis in Moortsele lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Moortsele

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Moortsele er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Moortsele. De laatste stap is voor jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Jouw dressing op maat in Moortsele

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Moortsele. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Moortsele te realiseren.