Droom je van een eigen, functionele dressing die volledig past bij je woning in Moorsele? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Moorsele moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Moorsele

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Moorsele er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Moorsele nadat je droomdressing is afgewerkt. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Moorsele

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Moorsele. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? Het is helemaal jouw keuze. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak online een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressing eiland koppel

Tips voor een praktische dressing in Moorsele

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Moorsele te verwezenlijken.