Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Messelbroek? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Messelbroek

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing. dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in Messelbroek

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Messelbroek. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of heb je liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Dressing met kwaliteit in Messelbroek

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Messelbroek, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist om die reden voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

Samen werken we aan jouw droomdressing in Messelbroek

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Messelbroek er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Messelbroek wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Messelbroek te realiseren.