Droom je van een eigen, functionele dressing helemaal afgestemd op je woning in Melle? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Melle staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Melle

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Melle. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze is geheel aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Melle

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Melle er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze specialisten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Melle. En dan is het aan jou: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Melle.

dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Melle, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Melle te realiseren.

Veelgestelde vragen over jouw dressing in Melle

Wat is de kostprijs van een dressing op maat in Melle?

Elk project van DM-Line is uniek vanwege het kwaliteitsvolle maatwerk. De prijs van je DM-Line dressing in Melle hangt daarom af van verschillende factoren: de afmetingen, het ontwerp en de materiaalkeuze. Maak gerust een afspraak online of kom langs in de showroom van DM-line.

Waar koop ik een dressing op maat in Melle?

Voor een dressing op maat kan je terecht in 8 vestigingen van DM-Line, verspreid over België en Nederland. Kom gerust eens langs in één van onze showrooms.

Hoe wordt mijn dressing op maat gemonteerd in Melle?

Na het ontwerpen en produceren van je dressing door de vakmannen van DM-Line, schieten onze plaatsers in actie. Het monteren nemen zij volledig voor hun rekening. Ze installeren je dressingkast in Melle met de grootste precisie en achteraf laten ze je interieur piekfijn achter.

Is het mogelijk om een dressing voor mijn huis in Melle online te bestellen?

Jammer genoeg is het niet mogelijk om je dressing op maat online te bestellen. Vanwege de vele mogelijkheden willen we je alle details voorleggen. Onze specialisten staan daarom voor je klaar tijdens een persoonlijke afspraak. Met hun ervaring, creativiteit en tonnen inspiratie helpen ze je met veel plezier op weg. Kom gerust eens langs in één van onze showrooms.

Hoe wordt een dressing op maat ontworpen voor mijn huis in Melle?

Vertel het ons! Breng een tas vol inspiratie, tekeningen en foto’s mee en ontwerp samen met de interieurspecialisten van DM-Line jouw dressing op maat. Achteraf werken we je ideeën uit in een 3D-tekening. Zo geven we je ontwerp vorm en ontdek je hoe je dressing eruit ziet. Heb je nog geen idee wat je precies wil? Maak dan gerust een afspraak met één van onze interieurspecialisten en kom eens langs in onze showroom.