Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Martenslinde? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Martenslinde

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Martenslinde er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Martenslinde. Dan is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Dressing met kwaliteit in Martenslinde

Een dressingkast in je huis in Martenslinde moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Handige adviezen voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of een hemd. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Martenslinde. dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Martenslinde

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Martenslinde. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Martenslinde te realiseren.