Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Malle? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw Malse woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Malle er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwgezet geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Malle wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Malle

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw Malse dressing te benutten.

Een dressing op jouw maat in Malle

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Malle. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze helemaal aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Malle moet lang meegaan én mooi blijven wanneer je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat je dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Malle te verwezenlijken.