Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Lovendegem? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Lovendegem staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressings op maat in Lovendegem

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Lovendegem. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Lovendegem er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Lovendegem als jouw droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Dressing met kwaliteit in Lovendegem

Een dressingkast in je huis in Lovendegem moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Je laat je dressing helemaal overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

dressing eiland koppel

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in Lovendegem te gebruiken.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Lovendegem te verwezenlijken.