Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Loenhout? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Loenhout

Je hebt wellicht zelf al een idee van hoe jouw dressing in Loenhout er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen verenigen we jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol ontwerpen zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Loenhout wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing bruin

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing te gebruiken.

Een dressing op jouw maat in Loenhout

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Loenhout. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Loenhout moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Loenhout te realiseren.