Droom je van een eigen, praktische dressing die geheel past bij je woning in Lierde? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw Lierdse woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Lierde

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Lierde. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing. open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Lierde er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol suggesties zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van je kast te zien. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Lierde als jouw droomdressing klaar is. En dan is het aan jou: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw droomdressing in Lierde. open dressing schuin dak

Kasten met kwaliteit

Een dressingkast in je huis in Lierde moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Lierde te realiseren.