Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Lier? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw woning in Lier staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Lier

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Lier er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Lier nadat je droomdressing is afgewerkt. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Dressings op maat in Lier

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Lier. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? We laten die keuze geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je op onze website een afspraak.

Dressing met kwaliteit in Lier

Een dressingkast in je huis in Lier moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Je laat je dressing volledig overeenkomen met jouw wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

dressingkast wit open deur
Hoe kan ik het best mijn dressing in Lier inrichten?

Een dressing heeft eerst en vooral een functioneel doel. Zorg daarom dat er genoeg ruimte is voor alle kledingstukken én om zelf rond te bewegen. Benut verder elke kast zo efficiënt mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een kast van 40 cm in plaats van 60 om je T-shirt in te leggen. Op die manier is er ruimte vrij voor andere kledij. Hulp nodig? Schakel de hulp in van de DM-Line professionals en kom langs in een van onze showrooms.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze site een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Lier te realiseren.

Veelgestelde vragen over de dressingkasten van DM-Line

Wat is het prijskaartje voor een dressing op maat in Lier?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Lier af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Het is soms lastig om ergens te beginnen. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een T-shirt of hemden. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Lier wordt benut.