Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Lieferinge? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning in Lieferinge staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Handige tips voor een functionele dressing

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing in Lieferinge wordt benut.

open dressing eiland wit

Jouw dressing op maat in Lieferinge

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets origineels te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Lieferinge. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze ligt volledig bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in Lieferinge

Je weet wellicht al ongeveer hoe je dressing in Lieferinge er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze specialisten boordevol ontwerpen zitten, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in Lieferinge nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele paradepaardje van je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Lieferinge te realiseren.