Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Lichtaart? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Jouw dressing op maat in Lichtaart

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Lichtaart. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. open dressing eiland wit

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Lichtaart lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Lichtaart er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Lichtaart nadat je droomdressing is afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressingkast wit open deur

Tips voor een praktische dressing in Lichtaart

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die beschikbaar is. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Lichtaart.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Lichtaart te verwezenlijken.