Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Leopoldsburg? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw Leopoldsburgse woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Leopoldsburg

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Leopoldsburg, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee. open dressing eiland wit

Een dressing op jouw maat in Leopoldsburg

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Leopoldsburg. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Het is helemaal jouw keuze. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Leopoldsburg er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je akkoord gaat met de plannen, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Leopoldsburg als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar! open dressing schuin dak

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom rekening met een paar van de volgende tips. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw Leopoldsburgse dressing te benutten.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Leopoldsburg te verwezenlijken.