Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die geheel past bij je woning in Laken? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. Ons werk is pas geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Laken staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Laken

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Laken er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Nadat ze jouw ideeën hebben verwerkt, maken ze een eerste 3D-voorstelling van je kast. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Laken, wanneer je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

open dressing eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Laken

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd is een diepe kast bijvoorbeeld niet nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Laken.

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Laken, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Jouw dressing laat je volledig overeenstemmen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

open dressing schuin dak

Dressings op maat in Laken

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Laken. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze is volledig aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze site een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Laken te realiseren.