Droom je van een eigen, praktische dressing die helemaal past bij je woning in Laar? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van concept tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Laar staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Laar

Je wil dat een dressingkast in je huis in Laar lang meegaat én mooi blijft als je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing helemaal overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressing bruin

Samen werken we aan jouw droomdressing in Laar

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Laar er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een bescheiden, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams zorgvuldig alle kastonderdelen bij je thuis in Laar. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing op jouw maat in Laar

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Laar. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en schuiven? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? Het is geheel jouw keuze. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Laar

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn eindeloos. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of een hemd heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Laar te benutten.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Laar te verwezenlijken.