Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Kortrijk? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Kortrijk staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Kortrijk

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Overweeg trouwens ook zeker een eiland in de dressing. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Kortrijk.

open dressing eiland wit
Hoe kan ik het best mijn dressing in Kortrijk inrichten?

Een dressing heeft eerst en vooral een functioneel doel. Zorg daarom dat er genoeg ruimte is voor alle kledingstukken én om zelf rond te bewegen. Benut verder elke kast zo efficiënt mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een kast van 40 cm in plaats van 60 om je T-shirt in te leggen. Op die manier is er ruimte vrij voor andere kledij. Hulp nodig? Schakel de hulp in van de DM-Line professionals en kom langs in een van onze showrooms.

Dressing met kwaliteit in Kortrijk

Een dressingkast in je huis in Kortrijk moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Kortrijk

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Kortrijk er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We vormen samen jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan ervan op aan dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Onze montageteams plaatsen nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Kortrijk als jouw droomdressing klaar is. Daarna is het aan jou: vullen maar!

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor op onze website een afspraak of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Kortrijk te realiseren.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Wat is het prijskaartje voor een dressing op maat in Kortrijk?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Kortrijk af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze Een dressing op jouw maat in Kortrijk

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Kortrijk. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en lades zijn een must? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? Die keuze laten we geheel aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.