Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Kortrijk? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Kortrijk staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Kortrijk

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Kortrijk er moet uitzien. Breng vooral je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan ervan op aan dat onze experten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties, van een eenvoudige, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Kortrijk, wanneer je droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

open dressing eiland wit

Dressing met kwaliteit in Kortrijk

Een dressingkast in je huis in Kortrijk moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Hoe kan ik het best mijn dressing in Kortrijk inrichten?

Een dressing heeft eerst en vooral een functioneel doel. Zorg daarom dat er genoeg ruimte is voor alle kledingstukken én om zelf rond te bewegen. Benut verder elke kast zo efficiënt mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een kast van 40 cm in plaats van 60 om je T-shirt in te leggen. Op die manier is er ruimte vrij voor andere kledij. Hulp nodig? Schakel de hulp in van de DM-Line professionals en kom langs in een van onze showrooms.

dressing eiland koppel

Tips voor een praktische dressing in Kortrijk

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Kortrijk te gebruiken.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen en helpen je jouw ultieme dressing in Kortrijk te verwezenlijken.

Veelgestelde vragen over onze dressings

Wat is het prijskaartje voor een dressing op maat in Kortrijk?

Het maatwerk van DM-Line maakt elk project uniek. Daarom hangt het prijskaartje van je DM-Line dressing in Kortrijk af van verschillende factoren: de materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Maak gerust een afspraak online of kom eens langs in één van onze Een dressing op maat in Kortrijk

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Kortrijk. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven een must? Of heb je liever meer ruimte voor kleerhangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.