Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook geheel past bij je woning in Kerniel? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie dressings op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Kerniel

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kerniel. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Zijn veel legplanken en schuiven noodzakelijk? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten jou hierover beslissen. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing te benutten.

We werken samen aan jouw droomdressing in Kerniel

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Kerniel er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan ervan op aan dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun designs. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams zorgvuldig geplaatst bij je thuis in Kerniel, wanneer je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Kerniel

Je wil dat een dressingkast in je huis in Kerniel lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Jouw dressing is in je huis ongetwijfeld hét functionele paradepaardje. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor online een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Kerniel te realiseren.