Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Kerkom? Dan kan DM-Line van die droom realiteit maken. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Kerkom

Je hebt wellicht al een idee van hoe je dressing in Kerkom er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt veel inspiratie? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol suggesties zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als je akkoord gaat met de plannen. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Kerkom. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Kerkom

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets unieks maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Kerkom. Jij wijzigt de inrichting naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt volledig bij jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden bepaal je zelf. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

Tips voor een functionele dressing in Kerkom

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Kerkom wordt benut. dressing eiland koppel

Dressing met kwaliteit in Kerkom

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Kerkom, moet die mooi blijven én lang meegaan. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Jouw dressing laat je geheel overeenstemmen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Kerkom te realiseren.