Droom je van een eigen, functionele dressing die geheel past bij je woning in Kerkom-bij-Sint-Truiden? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Kerkom-bij-Sint-Truiden staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of hemden geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Kerkom-bij-Sint-Truiden. dressingkast eiland wit

Jouw dressing op maat in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets origineels maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kerkom-bij-Sint-Truiden. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en lades? Of liever wat meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is helemaal aan jou. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Maak bij ons een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Kerkom-bij-Sint-Truiden er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Kerkom-bij-Sint-Truiden. Daarna is het aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Dressing met kwaliteit in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Je wil dat een dressingkast in je huis in Kerkom-bij-Sint-Truiden lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Juist daarom kiest DM-Line ervoor om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want uiteraard is alleen het beste goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing.

Jouw dressing is ongetwijfeld hét functionele pronkstuk van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om samen jouw ultieme dressing in Kerkom-bij-Sint-Truiden te realiseren.