Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook helemaal past bij je woning in Kanne? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om dressings te maken op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in Kanne

Voor een functionele dressing kan je kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan er je kleren op vouwen. Spring ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Kanne te gebruiken. dressingkast eiland wit

Samen werken we aan jouw droomdressing in Kanne

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Kanne er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwkeurig geplaatst bij je thuis in Kanne, wanneer je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Jouw dressing op maat in Kanne

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Kanne. Jij past de indeling aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze website. dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Je wil dat een dressingkast in je huis in Kanne lang meegaat én mooi blijft wanneer je erin investeert. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Je laat jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak online. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Kanne te verwezenlijken.