Droom je van een eigen, functionele dressing die geheel past bij je woning in Jette? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Jette staat. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op maat in Jette

Een dressing is voor veel mensen iets persoonlijks. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Jette. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades een must? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze site een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast.

dressingkast eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Jette er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol designs zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden nauwkeurig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Jette, nadat we je droomdressing hebben afgewerkt. En dan is het jouw beurt: vullen maar!

Handige adviezen voor een functionele dressing

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom een aantal van de volgende basisregels in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Jette wordt benut.

open dressing schuin dak

Dressing met kwaliteit in Jette

Wanneer je investeert in een dressingkast, moet die lang meegaan én mooi blijven. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren ook stijlvol blijven. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Jette te verwezenlijken.