Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Jesseren? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van concept tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We zijn pas tevreden wanneer de dressing effectief in jouw woning staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Jesseren

Misschien heb je al een idee van hoe je dressing in Jesseren er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, krijg je een eerste 3D-voorstelling van jouw kast. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Wanneer jouw droomdressing klaar is, plaatsen onze montageteams nauwkeurig alle kastonderdelen bij je thuis in Jesseren. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Jesseren

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Jesseren, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo gaat onze kwaliteit nog jarenlang mee. dressingkast wit open deur

Jouw dressing op maat in Jesseren

Een dressing, het is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil om die reden van elke kast iets uitzonderlijks maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Jesseren. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en schuiven hebben? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze is helemaal aan jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, stellen wij een correcte prijs op. Maak hiervoor op onze site een afspraak of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Jesseren te realiseren.